Werk van Inger

Uitgeverij

Je hebt aan mij een goede redacteur: ik kan auteurs helpen hun boek beter te structureren en aansprekender te maken. Persklaar maken kan ik ook, maar de komma’s en punten vind ik niet het meest interessante deel van het werk.

Ik werkte oa aan boeken van Nico Dijkshoorn, Jasper Krabbé, Candy Dulfer, Kirsten van den Hul (PvdA), Peter Kee (politiek verslaggever NPO1), Joris Bijdendijk, Samuel Levie, Estée Strooker.

Bekijk het werk

Koken

Ik werk ook als testkok en receptontwikkelaar. Dat doe ik oa. voor maaltijdbox De Krat (de eerste in Nederland!). De ingrediënten in De Krat zijn altijd duurzaam geproduceerd en/of geteeld, in het seizoen en van dichtbij. Dit kun je ook verwachten als je recepten bij mij bestelt.

Ook schrijf ik voor De Krat de begeleidende tekst voor de receptenboekjes en blogs over eten, duurzame land- en tuinbouw en circulaire economie.

Bekijk het werk

Print

Bel mij als je een levendige reportage wilt, een zinnige bespiegeling of een interview dat voelt als een gesprek. Specialismes: eten, drinken, duurzame en biologische voedselproductie, geestelijke gezondheid, culturele sector.

Bekijk het werk

TV

Als redacteur voor talkshows op televisie zocht en vond ik honderden verhalen bij acteurs, schrijvers, politici, koks, artsen, rechters en mensen zoals jij en ik. Mijn research is degelijk en geïnterviewden weet ik altijd te verleiden tot een nieuw verhaal.